Hypotheek

Het afsluiten van een hypotheek moet een weloverwogen beslissing zijn. Je moet alle rechten en plichten weten en begrijpen, want een hypotheek bepaalt misschien wel voor dertig jaar jouw woonlasten. Laat je dus goed begeleiden om te zorgen voor de juiste keuzes! Bij Zuiver Financieel begeleiden wij jou graag.

Lees meer

Verzekeringen

Bepaalde risico’s kun je natuurlijk zelf dragen, voor andere risico’s is het verstandig om verzekeringen af te sluiten. Een verzekering afsluiten is eenvoudig, maar een verzekering goed afstemmen op je persoonlijke situatie vergt advies van een adviseur met verstand van zaken. En laten wij nu die adviseur zijn!

Lees meer

Sparen en beleggen

Iedereen moet spaargeld achter de hand hebben! Je kunt namelijk niet alle lasten betalen met de maandelijkse inkomsten. Voor bepaalde uitgaven zul je toch moeten reserveren. Iemand die niet spaart, zal uiteindelijk een lening af moeten sluiten. Wij adviseren je graag over de diverse vormen om te sparen!

Lees meer

Lenen

Er zitten grote verschillen in de kosten en voorwaarden van leningen. Kiezen voor de lening bij je huisbank is meestal niet de slimste oplossing. Alleen al door de grote verschillen en de impact van een lening op je maandelijkse vaste lasten zijn leningen adviesproducten. Een lening op maat, en wij helpen je daar graag bij.

Lees meer

Zuiver Groen

Uit onderzoek is gebleken dat bijna iedereen positief staat tegenover het verduurzamen van de woning. Driekwart van de mensen doet dit om kosten te besparen, een steeds groter aantal doet het ook voor het milieu. Omdat jij dit nu leest hoor jij waarschijnlijk ook bij de positief geïnteresseerden: laat je dus geheel vrijblijvend informeren over de mogelijkheden.
Het is vaak goedkoper dan je denkt!

Lees meer

Kunnen we je helpen?

Als financieel adviseur staan wij garant voor een deskundig, onafhankelijk advies in begrijpelijke taal. Zo’n advies geven wij je graag in een persoonlijk gesprek!

Neem contact met ons op!