Hoe weet je nu eigenlijk of jouw inboedelverzekering nog “up to date” is? De afgelopen jaren heb je namelijk die heel dure televisie gekocht of zijn de kinderen ondertussen zo groot dat ze allemaal een eigen laptop en/of Ipad hebben.

De Ikea-bank is verruild voor een dure designer en ook de eetkamerstoelen zijn niet meer dezelfde als toen je er net kwam wonen. Maar wat als er nu iets gebeurt? Het totale bedrag van je inboedel ligt nu waarschijnlijk veel hoger? Een verzekering moet je dus goed afstemmen op je persoonlijke situatie en dat vergt advies van iemand met verstand van zaken.

Nicole

Bij Zuiver Financieel heeft collega Nicole hier al jarenlang ervaring mee.

Aan de hand van de inboedelmeter, die door jouw verzekeringsmaatschappij toegestuurd wordt, laat je op een eenvoudig en objectieve wijze de globale waarde van een inboedel vaststellen. Met name handig voor het geval je een inboedelverzekering wilt afsluiten of wilt wijzigen.

Dus doe eens een ronde door je huis en bedenk of alles nog zo is als toen je er net kwam wonen. Als er bijvoorbeeld brand uitbreekt of op een andere manier schade zou ontstaan je zeker weet dat je niet niet onderverzekerd bent. Want het laatste waar je in zo’n situatie zin in hebt is dat je je zorgen zou moeten maken of je het wel allemaal opnieuw kan aanschaffen.

Nog een voordeel van het invullen van de inboedelmeter: als je de inboedemeter invult, heb je de garantie dat je niet onderverzekerd bent. Geloof ons, dat gaat je heel veel schelen, want ben je onderverzekerd: dan gaat dat je uiteindelijk geld kosten.

Deel dit bericht met al je vrienden!

Kunnen we je helpen?

Als financieel adviseur staan wij garant voor een deskundig, onafhankelijk advies in begrijpelijke taal. Zo’n advies geven wij je graag in een persoonlijk gesprek.

Neem contact met ons op!