Hypotheekadviseurs uit Zeeland gaan GLOBAL

Het vakantieseizoen staat weer voor de deur en onze mailbox stroomt vol. Hoe bedoel je, denk je nu vast? Met wat stroomt jullie mailbox vol?
Nu, ken je onze Zuiver tas?
Vast wel.

Deze tas gaat, samen met onze klanten, vrienden van onze klanten, medewerkers en vrienden van onze medewerkers momenteel de hele wereld over. Onze mailbox stroomt vol met de meest ludieke, innovatieve foto’s van onze Zuiver tas, genomen over de gehele wereld!

Van Zuid-Korea naar Nieuw-Zeeland van Texas naar het strand van Zeeland.

Nu zou Zuiver Financieel, Zuiver Financieel niet zijn als we hier geen leuke winactie aan hadden gekoppeld, waar jij nog aan mee kan doen.

Wij gaan namelijk de origineelste, meest ludieke foto met onze Zuiver tas op jouw vakantiebestemming in de prijzen laten vallen.

Al deze foto’s zullen wij overigens delen op onze Social Media kanalen en aan het einde van de zomer (20 september) roepen wij de 3 winnaars uit.

Wat kun je winnen?

  • 1e prijs: een Google home set

  • 2e prijs: een high-tea voor 2 personen bij Honeypie Goes 3e prijs:
    een verrassingspakket van het Olijflab

Doe jij mee? 

Kom dan snel (binnen onze kantooruren) een tas ophalen (gratis) bij ons op kantoor en bedenk welke ludieke foto je gaat maken!

Verder wensen wij je -namens Zuiver Financieel- een geweldige vakantie toe, met veel herinneringen en alles wat jij nodig hebt om jouw vakantie tot een succes te maken.

Marjo & André Zuiver Financieel