Een tijdlijn gevuld met vakantiekiekjes op Social Media: voor velen een genot om naar te kijken.
Zuiver tip: ook inbrekers weten dus dat jij op vakantie bent, en dat kan ook wel eens vervelend uitpakken (om in de vakantie sferen te blijven).

Nicole
  • Check voor zwakke plekken in je woning, (steekraampjes bijvoorbeeld). Denk als een inbreker, waar kunnen ze ongemerkt naar binnen komen? Plaats hier buitenverlichting of tralies voor een raam.

  • Kijk eens kritisch naar de sloten voordat je gaat. Is een slot “gemakkelijk” open te breken? Verander dan de sloten en laat je goed voorlichten.

  • Berg al je waardevolle spullen goed op! Waarschijnlijk neem je jouw telefoon, iPad of laptop mee op vakantie, maar denk eens aan je televisie, sieraden, erfstukken of andere waardevolle spullen.

  • Vraag de buren een oogje in het zeil te houden. Een WhatsApp bericht volstaat vaak. Als de buren weten dat je op vakantie bent, zijn ze alerter op hetgeen rondom jullie huis.

  • Zorg dat je inboedelverzekering up-to-date is. Mocht er dan -in het uiterste geval- toch ingebroken worden? Dan ben je goed verzekerd.

Weten of jouw inboedelverzekering up-to-date is?

Onze collega Nicole helpt je graag.

Deel dit bericht met al je vrienden!

Kunnen we u helpen?

Als financieel adviseur staan wij garant voor een deskundig, onafhankelijk advies in begrijpelijke taal. Zo’n advies geven wij u graag in een persoonlijk gesprek.

Neem contact met ons op!