Zuiver Financieel 10 Jaar

Zuiver bestaat 10 jaar en dat gaan we vieren! De komende 10 dagen is het feest met elke dag een nieuwe verrassing. Van 1 tot en met 10 september posten wij de Zuiver actie van de dag op onze socials. Houd onze Facebook en Instagram dus zeker in de gaten want dit wil je niet missen!

Feest jij met ons mee? Check de adventskalender hier beneden voor de actie van vandaag! Meer informatie over de challenges en opdrachten vind je onder de adventskalender.

DAG 1

10 Jaar Zuiver!

Wij geven een feestje en jij bent uitgenodigd ! Ons 10-jarig jubileum gaan we de komende 10 dagen uitgebreid online vieren. Ben jij klaar voor de leukste acties en prijzen? Volg ons op Facebook en Instagram en blijf op de hoogte.

DAG 2

Fotochallenge

WIN! Wil jij een fotoshoot bij Esther Schog Fotografie winnen? Maak een originele, ludieke foto met het getal 10 erin verwerkt en stuur ‘m naar ons op!

DAG 3

Taartbakwedstrijd!

Hè wat jammer nou! Organiseren wij een taartbakwedstrijd, doen jullie allemaal niet mee!! Check op onze socials de bakcreaties van team Zuiver!

DAG 4

Raad en win!

Hoe goed ken jij team Zuiver? Raad wie er op de kinderfoto’s staan! Ga naar onze socials via de buttons op de site, like en deel het bericht en comment jouw antwoord. Onder alle goede antwoorden verloten we een écht Zeeuws pakket!

DAG 5

Time to chill

Vandaag doen we even niks! Wat doe jij op deze zonnige dag? Laat het ons weten via onze socials!

DAG 6

KLEURWEDSTRIJD

Ook de kids worden bij Zuiver niet vergeten! Kleur mee in de leeftijden 0-4, 5-8 en 9-12 en win een spel! Lever de kleurplaat uiterlijk 20 september bij ons in. Oh, vergeet ook niet om je naam en andere gegevens op de achterkant in te vullen…

Kleurplaat

DAG 7

Kijk mee!

Wij zouden natuurlijk niet bestaan zonder jullie… de leukste klanten! Daarom zijn Marjo en Manja langs geweest bij 3 van onze eerste klanten. Kijk je mee? https://www.youtube.com/watch?v=h0MSq4Y8OJ0

DAG 8

Zoeken maar...

Spot jij alle woorden op de Zuiver-woordzoeker? Ga naar onze socials, sla de woordzoeker op, streep de woorden door, vorm een woord met de overgebleven letters (TIP: bij Zuiver zijn we er dol op 😉) en stuur ‘m naar ons op. Mail jouw antwoord uiterlijk 30 september naar info@zuiverfinancieel.nl met als onderwerp ‘Woordzoeker’ en vergeet niet je naam en telefoonnummer te vermelden! Uit alle goede oplossingen trekken wij 3 namen die een Zuiver-borrelplank met lekkers winnen!!

DAG 9

Wandelchallenge voor het goede doel!

Zuiver Financieel bestaat 10 jaar en is al 10 jaar in beweging. Daarom dagen we je uit om ook in beweging te komen. Dat doen we door virtueel door 10 steden en 10 provincies te wandelen. Door mee te doen aan deze uitdaging sponsor je de dierenambulance van Schouwen-Duiveland. Check hieronder hoe jij mee kunt doen!

DAG 10

Verrassing van DAG 10

Wij houden het nog een verrassing kom morgen terug

Wandelchallenge

Route
We starten in Goes en finishen in Zierikzee, via een omweg van ruim 2.000 kilometer. Dit zijn ongeveer 2.916.706 stappen. Wat een getal en wat een uitdaging! Het lopen van een rondje Nederland is praktisch best lastig, dus het wordt een digitaal rondje. Hoe we dat gaan doen? We leggen het je uit.

Stappen
Je beslist zelf waar je gaat wandelen. Vervolgens kun je iedere week je gelopen stappen doorgeven via de website www.dewegnaar.com. Ook kun je op deze site zien waar je je bevindt op de route. Alle stappen tellen mee, ook binnenshuis. Heb je een vaste wandelvriend(in)? Ook hij/zij mag zich opgeven voor de wandelchallenge!

Sponsoren
We kunnen dit alles niet organiseren zonder sponsoren. We zijn dan ook heel blij te kunnen melden dat een aantal samenwerkende partners van ons hun steentje willen bijdragen aan deze actie. Onze grote dank gaat uit naar NH 1816 verzekeringen, dé particuliere schadeverzekeraar. En levensverzekeraar Taf, waar je verzekerd bent van een goede dekking.

Geef je op
Doe je mee? Stuur uiterlijk 27-09-2021 een mail met je contactgegevens naarinfo@zuiverfinancieel.nl. We gaan van start op 1-10-2021.

Bakwedstrijd

Taart kan bij een feest natuurlijk niet ontbreken. Doe mee aan de Zuiver bakwedstrijd en win een bakworkshop voor 3 personen van Robert van Beckhoven. Wat moet je hier voor doen? Maak een versierde taart, verwerk het getal 10 erin en lever ‘m in bij ons op kantoor! Dit kan in Goes of Zierikzee op donderdag 2 september tussen 10:00 en 15:00. Stuur van te voren wél even een mailtje waar je hem in wilt komen leveren.

Ludieke foto opdracht

Bij Zuiver houden we van foto’s! Een fotochallenge mag daarom absoluut niet ontbreken in deze 10 daagse. Maak op de meest creatieve manier een feestelijke foto met het getal 10 erin verwerkt en stuur ‘m op naar info@zuiverfinancieel.nl. Misschien win jij wel de fotoshoot bij Esther Schog Fotografie…

Kunnen we je helpen?

Als financieel adviseur staan wij garant voor een deskundig, onafhankelijk advies in begrijpelijke taal. Zo’n advies geven wij je graag in een persoonlijk gesprek!

Neem contact met ons op!