Kies voor groen,
er is vaak meer mogelijk dan je denkt.

Uit onderzoek is gebleken dat bijna iedereen positief staat tegenover het verduurzamen van de woning. Driekwart van de mensen doet dit om kosten te besparen, een steeds groter aantal doet het ook voor het milieu. Omdat jij dit nu leest hoor jij waarschijnlijk ook bij de positief geïnteresseerden!

Maar hoe zet je een positieve houding nu om in daden? Zuiver Financieel helpt je daarbij, zowel met het aanvragen van een aanvullende hypotheek, een lening en/of een subsidie.

Financiering
Bij het afsluiten van een nieuwe hypotheek kan het interessant zijn om je huis meteen te verduurzamen. Dat hoeft niet ten koste te gaan van de beschikbare financiële ruimte voor de aanschaf van de woning of andere bouwkundige aanpassingen. Er is extra financiële ruimte voor energiebesparende maatregelen aan je woning. Wanneer dit leidt tot een ‘nul op de meter’ woning dan kan je zelfs tot €25.000,- extra lenen!!

Nieuwsgierig? Wij vertellen je er meer over!
Verduurzamen van je woning is eenvoudig en hoeft niets te kosten!
De kosten, zeker na hypotheekrenteaftrek van de aanvullende lening, kunnen al lager zijn dan de besparing op de maandelijkse energierekening! En wellicht wordt jouw woning meer waard door de aangebrachte investeringen.

Heb je al een lopende hypotheek en worden de kosten voor het afsluiten van een aanvullende hypotheek te hoog? Ook dan hebben wij nog financieringsmogelijkheden!

Subsidie
De overheid stelt diverse subsidies ter beschikking voor het verduurzamen van je woning. De beschikbare subsidies kunnen soms snel wisselen en voor elke subsidie gelden andere regels. Ook zijn er soms lokale regelingen van toepassing. Wij nemen de meest actuele regelingen mee in ons advies.

Kunnen we je helpen?

Als financieel adviseur staan wij garant voor een deskundig, onafhankelijk advies in begrijpelijke taal. Zo’n advies geven wij je graag in een persoonlijk gesprek!

Neem contact met ons op!